Huur Vorstelijk
ligt ideaal

Het appartementengebouw ‘De Vorstin’ wordt gebouwd aan de Koninginnelaan ter hoogte van de Anklaarseweg. Hier woont u heerlijk met alle voorzieningen van de wijk Kerschoten op loop- en fietsafstand. Praktisch in de achtertuin kunt u terecht bij het gezondheidscentrum en wijkcentrum de Groene Hoven. Voor uw boodschappen fietst u in 4 minuten naar het Mercatorplein.

Goed bereikbaar

Mocht u met de auto op pad gaan, dan bent u echt zo op de Ring Apeldoorn (N344). Ook met het openbaar vervoer kunt u hier prima uit de voeten. Bus 10 stopt op de Anklaarseweg.

 

Bezoek Paleis het Loo

Als u al in Apeldoorn woont, bent u vast wel eens bij Paleis het Loo geweest. Desondanks blijft dit een fantastische plek waar u zich met kinderen of kleinkinderen een dag lang kunt vermaken. En het fijne is, vanaf uw nieuwe appartement wandelt u er zo naar toe.

Ontspannen in het park

Nederland is vele mooie plekken rijk; de omgeving van ‘De Vorstin’ is er één van. Bosrijk, dat zeker. Maar wist u dat Apeldoorn ook een paar heel prachtige parken herbergt? Als u over de Koninginnelaan richting de binnenstad wandelt en na 1 kilometer linksaf slaat bij de Frisolaan, komt u in zo’n park. Ga lekker op een bankje zitten in het Verzetstrijderspark en geniet.

Winkelen en koffiedrinken in het centrum

Als u straks helemaal gesetteld bent en het is een mooie dag, dan trekt u er vast graag lekker op uit. Het winkelhart van Apeldoorn is door zijn veelzijdige karakter een aanrader. Zeker als u het bezoek combineert met een heerlijke kop koffie bij het Apeldoorns Koffiehuys. Wat een heerlijk ontspannen sfeertje is er hier.

Locatie bezoeken?

Wilt u de locatie bezoeken en in alle eenvoud naar de locatie rijden? Kent uw navigatie: Koninginnelaan in Apeldoorn nog niet? Bereken hieronder dan gemakkelijk de route

Je route berekenen