Algemeen

Klik op de button inschrijfformulier en dan ontvangen wij graag het ingevulde inschrijfformulier inclusief gevraagde stukken retour per email huurwoning@rebogroep.nl of per post naar postbus 111, 7400 AC Deventer

Uw inschrijfformulier wordt beoordeeld en een appartement wordt toegewezen. Toewijzing vindt plaats op basis van datum van ontvangst van uw inschrijving. Vervolgens geeft u aan of u deze toewijzing accepteert. Kort daarna wordt de huurovereenkomst opgesteld en ter ondertekening aangeboden.

U hoeft geen inschrijf- of bemiddelingskosten te betalen. Er is tevens geen sprake van courtage.

Er dient bij aanvang huur een waarborgsom van 1 maand huur overlegd te worden. U ontvangt bij beëindiging van de huur dit bedrag weer retour, mits de woning correct wordt opgeleverd.

Alle appartementen in De Vorstin worden verhuurd in de vrije sector. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Enkel voor sociale huurwoningen met een maximale huurprijs van € 710,68 (prijspeil 2017) kunt u huurtoeslag aanvragen.

U huurt voor minimaal 12 maanden. Daarna wordt de huurovereenkomst stilzwijgend verlengd en is te beëindigen per de eerste van de volgende maand + 1 maand. Een voorbeeld: u geeft op 10 januari aan dat u de huur wilt opzeggen, dan beëindigt de huurovereenkomst op 1 maart.

Inkomen en toetsing

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) minimaal 3,75 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Een tweede inkomen kan voor 75% worden bijgeteld. Eventuele betalingsverplichtingen als alimentatie, persoonlijke leningen e.d. dienen op het inkomen in mindering te worden gebracht. Met eigen vermogen / spaargeld wordt rekening gehouden.

Pensioengerechtigden overleggen een recente jaaropgave en bewijs AOW. Indien pensioengerechtigden te kennen geven dat ook het eigen vermogen als inkomenstoets gerekend moet worden, dan dient dat eigen vermogen aangetoond te worden.

Nee, het is alleen mogelijk om te huren met voldoende inkomen volgens de inkomenstoets, waarbij maximaal 2 inkomens tot een gemeenschappelijk inkomen gezien mogen worden. Ook mogen er niet meer dan twee huurders op een adres ingeschreven staan. Tenzij aan deze eisen wordt voldaan is het voor studenten niet mogelijk een woning te huren. Er worden helaas geen garantstellingen door derden (ouders) geaccepteerd.

Het is voor woningdelers helaas niet toegestaan om een woning te huren. Er wordt enkel verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen.

Het inkomen van de volgende uitkering worden meegenomen in de inkomenstoetsing: WIA, WAO en ZW.

Aan de hand van de gestelde inkomenseis, beschikbaarheid, volledigheid van uw dossier en voorkeur worden de appartementen toegewezen. Als er meerdere inschrijvingen voor hetzelfde appartement zijn, dan vindt toewijzing plaats op basis van datum van ontvangst van uw inschrijving.

Inschrijven

Het inschrijfformulier is online beschikbaar. u kunt deze vinden op de site www.huurvorstelijk.nl. Graag ontvangen wij het ingevulde inschrijfformulier inclusief gevraagde stukken retour per email huurwoning@rebogroep.nl of per post naar postbus 111, 7400 AC Deventer
NB: Zonder deze documenten wordt uw inschrijving niet in behandeling genomen.

Indien in loondienst;

 • kopie geldig legitimatiebewijs;
 • loonstroken van de afgelopen drie maanden;
 • een recente werkgeversverklaring;
 • verklaring huidige huiseigenaar / hypotheekhouder;
 • een uittreksel basisregistratie (opvragen via gemeente);
 • bovenstaande gegevens ook van uw partner, in geval van samenwonen.

Indien pensioengerechtigd;

 • kopie geldig legitimatiebewijs;
 • Pensioengerechtigden overleggen een recente jaaropgave en bewijs AOW. Indien pensioengerechtigden te kennen geven dat ook het eigen vermogen als inkomenstoets gerekend moet worden, dan dient dat eigen vermogen aangetoond te worden.

Indien zelfstandig;

 • kopie geldig legitimatiebewijs
 • kopie laatste aanslagbiljet inkomstenbelasting
 • accountantsverklaring
 • jaarrekening
 • IB60 formulier
 • Uittreksel KvK

Zodra de inschrijfperiode is gesloten worden alle dossiers beoordeeld. Uiterlijk op 29 november 2017 ontvangt u van ons nader bericht per e-mail of per brief. Mochten na deze eerste inschrijving nog appartementen beschikbaar zijn, geldt de volgorde van binnenkomst. Alleen compleet ingevulde inschrijfformulieren inclusief alle gevraagde bijlagen zullen in behandeling worden genomen.

Huren

Ja, er zijn servicekosten. Deze bedragen circa € 50,00 per maand. Daarnaast dien je zelf de maandelijkse lasten voor gas, water en licht en gemeentelijke lasten te betalen. De contracten met de nutsbedrijven dien je zelf af te sluiten.

Alle appartementen wordt verhuurd mét parkeerplaats. Een deel van de parkeerplaatsen is gelegen in de naastgelegen parkeergarage van woningcorporatie Woonmensen. Een ander deel van de parkeerplaatsen is gelegen naast het complex.

Opleveringniveau/ oplevering

Nee, de appartementen worden voorzien van een luxe keuken met een zwart kwartscomposiet aanrechtblad. De keukens zijn voorzien van een combi-oven, koelvriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer wordt compleet opgeleverd met twee wastafels met een mengkraan en spiegel, een inloopdouche met hardglazen douchewand, een thermostatische mengkraan.

Er is een hangend wandcloset en fonteintje met toiletkraan.

De appartementen worden volledig verwarmd met vloerverwarming.

Alle appartementen hebben de beschikking over een separate berging gelegen op de begane grond.

Ieder appartement is voorzien van een videofooninstallatie.

De appartementen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk

Overige vragen

Neem contact met ons op per email; huurwoning@rebogroep.nl of per telefoon op (0570) 612 752.